OnePlus 5T är den bästa telefonen du kan köpa för tillfället

OnePlus 5T är en oerhört kompetent smartphone till ett otroligt bra pris. Den kostar hälften mot vad iPhone X kostar. Den har bra specifikationer, en grym kamera och är överlag en bra telefon.

Tanken på att betala en halv månads lön för iPhone X när du kan få en lika bra telefon med OnePlus 5T till halva priset är ganska vansinnigt om du inte har en säck med pengar liggande och skräpar.

Den största fördelen iPhone X har gentemot OnePlus 5T är utbudet av olika tillbehör som gör att du kan göra telefonen personlig och skydda den. Vi har dock hittat ett hyfsat stort utbud av snygga tillbehör till OnePlus 5T hos Bumpy Mobiltillbehör.

Från första modellen från OnePlus har deras modeller gett användaren mycket valuta för pengarna. När man lägger ihop designen, specifikationer och prestandad överlag är OnePlus telefonerna något ganska unikt. I fall du vill köpa en iPhone betalar du mycket av priset för märket likaså när det gäller Samsung eller LG.

En av dom största styrkorna med OnePlus är att dom tillverkar toppmodeller med den senaste tekniken till ett mycket bättre pris än sina konkurrenter och har byggt hela sin organisation runt det konceptet.

Om man ser på hur priserna på tillverkarnas toppmodeller har ökat dom senaste åren från exempelvis när iPhone 4 släpptes så har priserna näst intill dubblats.

Om man tittar på specifikationerna mellan OnePlus 5T och iPhone X finns det ingenting som rättfärdigar dubbla priset för iPhone X. Precis som Metro skriver i sin artikel.

Så varför är iPhone X så mycket dyrare? Det är enkelt den är tillverkat av Apple och dom har lagt ner stora summor på utveckling av sina telefoner och en annan faktor är att dom köper sina displayer från sin största konkurrent Samsung.

Och när du tanker efter att du kan köpa två OnePlus 5T för priset av en iPhone X så kan man fråga sig vad som gör att kunderna är beredda att betala dessa överpriser? Man måste dock ge Apple att dom är oerhört duktiga på att skapa en hype kring sina produkter och har följare likt en sekt.

Men om du är smart och vill ha den senaste tekniken men inte vill betala en halv månadslön köper du en OnePlus 5T och spenderar resterande pengar på en skön utlandsresa som du kan foto dokumentera med den skarpa kameran i din nya telefon.